Атестація педагогів Хрещатицького НВК

2017-03-14

/Files/images/1.jpg

Невід`ємною складовою вдосконалення педагогічної майстерності вчителів є атестація педагогічних працівників. Атестація – це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних вмінь, це новий етап на шляху до підняття вчительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності. У Хрещатицькому НВК склалися свої традиції щодо проведення атестації педагогів.

Вихователь дошкільної групи Ференц Уляна Степанівна на встановлення кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії» та педагог-організатор Ткачук Ірина Петрівна на встановлення кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії»

Необхідно відзначити високу якість у підготовці до занять, оформлення матеріалів, накопичення розробок занять, виховних заходів, нових педагогічних технологій:

- Вихователя дошкільної групи Ференц Уляни Степанівни, яка провела 5 відкритих занять, виховний захід «Ми роду козацького діти». ЇЇ вихованці взяли участь у районному конкурсі «Вода – джерело життя», де стали переможцями

- Педагога-організатора Ткачук Ірини Петрівни, котра провела серію виховних заходів, тиждень шани школи. Під її керівництвом школярі неодноразово ставали переможцями та дипломантами районних конкурсів.

Педагоги, що атестувалися у 2016-2017 н. році провели творчі звіти, які пройшли у формі презентації досвіду роботи та демонстрації досягнень їх вихованців, виставку творчих напрацювань.

Матеріали педагогів, що атестуються, зберігаються у методичному кабінеті школи і є доступними для педагогічного колективу. Атестація в школі дала змогу визначити рівень знань, умінь, творчості педагогів, об`єктивно оцінити їх діяльність. Це стимул для досвідчених і справжня школа для молодих.

На заключному етапі проведено свято, на якому колеги, батьки, вихованці привітали вчителів з атестацією.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi